Aanrijding tussen auto en wielrenner Van Limburg Stirumstraat Gouda

Gouda, 04 juli 2012

Rond de klok van half 10 vanavond vond er op de kruising van het Van Hogendorpplein en de Van Limburg Stirumstraat een aanrijding plaats tussen een personenauto en een wielrenner.

De wielrenner is ter plaatse in de ambulance onderzocht, maar kwam er gelukkig zonder verwondingen vanaf. Zijn fiets mag echter als verloren worden beschouwd. De precieze toedracht van het ongeval is ons niet bekend.

Foto’s: Wim Slagers & Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Wim Slagers, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2012 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Gouda en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

 1. Mevr G

  Dit zat er een keertje aan te komen
  Het gaat elke keer net aan goed

  Ik fiets er elke dag en je moet echt met 10 ogen tegelijk rijden
  de automobilisten hebben niet in de gaten dat er ook een fietspad ligt

  Dit moet denk ik ook duidelijk zichtbaar worden gemaakt,

  Wandt als je alleen al die fiets zie ben je niet blij al mocht je erbij liggen

 2. evelien

  Mevr G u heeft helemaal gelijk dat het een rotpunt is. gelukkig nog nooit een fietser aan/onder me auto gehad. Ik als automobilist kijk ook 10 keer voordat ik rij. Maar waar ik nog meer op let zijn die brommers/scooters die als idioten daar door rijden. Heb het slachtoffer wel zien liggen en verhalen gehoord wat er is gebeurd, gelukkig zonder letsels.

 3. Anoniem

  Als je die fiets (of wat daarvan over is) ziet, dan verbaast het me dat die wielrenner het er levend vanaf heeft gebracht. Mijn hemel.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten