Auto belandt in sloot Doespolderweg Hoogmade

Hoogmade, 4 juli 2012

Op woensdagavond werden de hulpdiensten naar de Doespolderweg (N446) in Hoogmade gestuurd. Hier zou namelijk een auto te water zijn geraakt.

Het bleek te gaan om een bestelauto die gedeeltelijk in een slootje terecht was gekomen. De bestuurder was tijdens het rijden onwel geworden. Hij kon zelf naar de ambulance, maar is toch voor de zekerheid naar het ziekenhuis overgebracht. De BCB heeft daarna de auto geborgen.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten