Zeer grote brand GRIP 2 Van den Berch van Heemstedeweg Voorhout

Voorhout, 5 juli 2012

De brandweer Hollands Midden is massaal uitgerukt voor een zeer grote brand GRIP 2 aan de Van den Berch van Heemstedeweg. Grote rookwolken zijn in de verre omtrek te zien. Om ca. 19:10 uur kwam de eerste melding binnen van een omwonende.

Op de melding werd het brandweerkorps van Sassenheim gealarmeerd. Al snel werd duidelijk dat zij het alleen niet aankonden.
Vervolgens werden diverse korpsen opgeroepen ter assistentie. Er werd keer op keer opgeschaald tot uiteindelijk Grip 2. Aangrenzende panden werden met diverse stralen water nat gehouden om te voorkomen dat de brand zou overslaan. In de uitgebrande panden was een aannemingsbedrijf gevestigd.

Foto’s: Mart Beerens, Rob de Jong, Menno Plug, Robert van Voorst & Eugene Wittenberg.

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

3 Reacties

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten