Brandgerucht bij uitgebrand pand Tak van Poortvlietstraat Gouda

Gouda, 6 juli 2012

De Goudse brandweer moest vrijdagmiddag met spoed naar de Heemskerkstraat voor een brandgerucht. Een bewoner had een brandmelder gehoord welke uiteindelijk bleek te zijn van de Tak van Poortvlietstraat, bij hetzelfde portiek waar drie dagen eerder een middelbrand was.

Er is zowel via het portiek als via de autoladder een controle uitgevoerd, maar er werd niks aangetroffen. Hierop konden de brandweerlieden weer terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten