MMT inzet bij aangereden kind Prunusstraat Leimuiden

Leimuiden 6 juli 2012

Om iets over achten kwam er bij de meldkamer een melding binnen van een ongeval op de Prunusstraat in Leimuiden. Politie, twee ambulances en het MMT spoedden zich naar de plek des onheils.

Ter plaatse bleek er een klein kindje op een kinderfietsje aangereden te zijn door een auto. Het kindje is na behandeling met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.   De VOA is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. Over het ontstaan van het ongeval en over de toestand van het slachtoffertje  is bij ons tot op heden niks bekend.

Foto’s: Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten