Motorrijder komt om het leven bij ongeval op de A4 ter hoogte van Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep, 5 Juli 2012

Een motorrijder is donderdagavond op de A4 verongelukt bij een aanrijding met een bestelauto. De bestelauto reed over de A4 in de richting van Den Haag.

De bestuurder van de bestelauto, een 52-jarige man uit Heerle, zag in zijn autospiegel een motorrijder aankomen. De man wilde een rijstrook naar rechts opschuiven om ruimte te maken voor de motorrijder. Op dat moment hoorde hij een klap en zag hierna de motor zonder bestuurder voorbij komen. De motorrijder kwam half op de rijbaan half op de vluchtstrook terecht. De man heeft het ongeluk niet overleefd. Verkeersongevalanalisten hebben onderzoek gedaan naar de precieze toedracht. De splitsing A4/A44 is enige tijd afgesloten geweest. Beide voertuigen zijn versleept en zullen nader worden onderzocht. Brandweer Hollands Midden werd ook ingezet bij dit incident.

Vanwege de ernst van het incident is het item later geplaatst.

Foto’s & video: Daniel van Straeten 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten