Personen gered bij middelbrand Frederik van Eedenlaan Leiden

Leiden, 6 juli 2012

In Leiden werd deze morgen de brandweer gealarmeerd voor een gebouwbrand in een pand tegenover de Prins Frederikstraat. Ter plaatse bleek het juiste adres de Frederik van Eedenlaan te zijn. De brand was is dusverre hevig dat er al snel opgeschaald werd naar middelbrand.

Buiten de vijf gealarmeerde brandweer voertuigen, werden er ook zes ambulance eenheden naar toegestuurd, waarvan één er de OvDG betrof. De brandweer heeft met de autoladder drie personen naar beneden kunnen halen waarna deze zijn onderzocht op ademhalingsproblemen. Er zijn zover bekend geen ernstig gewonden gevallen.

De oorzaak van de brand is een bewoonster die doelbewust een stoel in de brand heeft gestoken, waarom zij dit gedaan heeft is onbekend.

Meer informatie volgt wanneer wij deze hebben.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten