Voertuig te water Leidsevaart – N444 Voorhout

Voorhout, 6 juli 2012

Op de N444 is er deze middag een auto te water geraakt nadat hij uit de bocht was gevlogen. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Brandweer was bij dit incident niet nodig want de twee inzittenden hadden hun voertuig al verlaten.

Na een controle in de ambulance mochten de slachtoffers op eigen been verder. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit het water gehaald. De politie doet onderzoek.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. P wijzenbroek

    waren er ook 3 kinderen bij betrokken waarvan 1 lang in het water lag??? Kan iemand mij hier meer over vertellen ?

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten