Kopstaartbotsing N11 Alphen aan den Rijn.

Alphen aan den Rijn, 7 juli 2012

Vanavond werd de brandweer, politie en ambulance naar de N11 gevraagd voor een kop-staartbotsing bij de stoplichten op de kruising met de Goudse Schouw.

De brandweer was snel ter plaatse en heeft beide voertuigen in veiligheid gebracht. Men was er ook bang voor dat er schadelijke stoffen waren vrijgekomen. Het ambulancepersoneel heeft de personen, die in de auto’s zaten, behandeld.
Een berger kwam om beide voertuigen mee te nemen, waarna de weg door de politie werd schoongeveegd.
De VOA kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval. De politie heeft 1 rijbaan afgesloten en alle verkeer via de andere baan laten vervolgen. Het verkeer kon daarom redelijk snel voorbij rijden.

Foto’s: Edwin Kasteleijns & Rens de Haan

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten