Brand in keuken van Avifauna aan de Hoorn in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn, 8 juli 2012

Even voor half twee zondagmiddag werd de brandweer van Alphen aan den Rijn gealarmeerd voor een brandmelding OMS bij Avifauna aan de Hoorn in deze plaats. Al snel werd de melding veranderd in gebouwbrand en werden meerdere eenheden gealarmeerd.

Na even zoeken kwam men er achter dat de brand in het plafond van de keuken zat. Het duurde even voordat de brand onder controle was, maar uiteindelijk kon toch het sein brandmeester worden gegeven. Om voldoende water naar het park te transporteren is de DPU ingezet en vervolgens werd een slang gelegd waardoor het verkeer op de Hoorn (de weg waar Avifauna aan ligt) hier niet langs kon. Avifauna zelf werd helemaal ontruimd. Toen de brand eenmaal onder controle was, kon een gedeelte weer worden vrijgegeven.

Foto’s: Edwin Kasteleijns & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten