Twee gewonden na ongeval Driemerenweg Hoofddorp (Update)

Hoofddorp, 7 juli 2012

Bij een ongeval op de Driemerenweg tussen Vijfhuizen en Hoofddorp zijn zondagmiddag twee mensen gewond geraakt. De brandweer moest ter plaatse komen, omdat de bestuurder van één van de auto’s er zelf niet meer uit kon komen.

De beide bestuurders zijn met nog onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht. De politie kon nog niets vertellen over de toedracht. De Driemerenweg is tussen Hoofddorp en Vijfhuizen afgesloten geweest. Het verkeer werd omgeleid.
Politiebericht: Een 41-jarige automobilist uit Hoofddorp, die richting Vijfhuizen reed, was om onbekende redenen met zijn bestelbusje geslipt, draaide enkele malen om zijn as en belandde via de middenberm op de verkeerde weghelft. Een 25-jarige automobiliste uit Zaandijk die uit tegenovergestelde richting kwam en richting Hoofddorp reed, kon de auto niet meer ontwijken met een frontale botsing als gevolg. Beide bestuurders zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis overgebracht.

Fotografie: Daniel van Straeten

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten