Grote brand betonmortelbedrijf Meerlaan Hillegom

Hillegom, 10 juli 2012

De brandweer van Hillegom werd vanavond rond 22:00 uur gealarmeerd voor een industriebrand aan de Meerlaan in die plaats. Er werd al snel opgeschaald naar middelbrand en vervolgens naar grote brand. Ter plaatse bleek er brand te zijn  uitgebroken in een leegstaand pand.

Op het terrein van “De Ringvaart” was brand uitgebroken in een bedrijfsgebouw. Er kwam veel rook uit het gebouw. Buiten het Hillegomse brandweerkorps (dat vanwege de oefenavond zeer snel aanwezig was met twee tankautospuiten), kwam ook de autoladder en een TAS van Lisse ter plaatse. Verder werd o.a. een adviseur gevaarlijke stoffen opgeroepen. Uit voorzorg is ook een ambulance op het terrein aanwezig. Nadat toegang werd verkregen tot het pand, werd een waterkanon geïnstalleerd om de brand onder controle te krijgen. Omdat de brand verderop in het pand bleek te zijn, werd ook van andere kanten de brand aangepakt.

Verslag & foto’s: Eugene Wittenberg

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten