Aanslag op woning Kortenaer in Hillegom (Update)

Hillegom, 13 juli 2012

Vrijdagochtend om 04:37 uur werden politie en brandweer gealarmeerd vanwege een brand in een appartement aan Kortenaer in Hillegom. In de woning, gelegen aan het Karel Doormanplein, is een molotovcocktail gegooid.

De bewoner, die lag te slapen, heeft de brand in de woning zelf geblust met een brandblusser. Toen de gealarmeerde brandweer arriveerde, was het vuur al uit. De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld. De omgeving van de woning is door de politie voor sporenonderzoek met linten afgezet.

De politie wil graag spreken met getuigen die in de vroege morgen van vrijdag 13 juli iets hebben gezien dat te maken kan hebben met dit voorval. Ook als u andere informatie heeft over deze brandstichting, wordt u gevraagd te bellen met 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Dan kunt u bellen met M 0800-7000.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg
Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten