Alcoholcontrole Europalaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 14 juli 2012

Vanmiddag is er een alcoholcontrole gehouden op de Europalaan ter hoogte van de rotonde met de Ringvaartlaan.

Er werd voornamelijk op teveel alcohol gebruik gecontroleerd, maar ook werd er gekeken naar kleine zaken zoals o.a. de gordel. Er waren enkele bestuurders die alcohol op hadden, maar binnen de norm. Eén automobilist is bij het zien van de controle gekeerd en helaas niet meer gevonden door een motoragent die bij de controle aanwezig was ter assistentie.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. yorick

    in boskoop staan ze tegenwoordig ook bijna ieder weekend standaard op de rotonde!

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten