Persoon te water Anna van Meertenstraat Gouda

Gouda, 14 juli 2012

De brandweer van Gouda werd, net als ambulance en politie, vanavond gealarmeerd voor een persoon te water aan de Anna van Meertenstraat in deze plaats. Ter plaatse bleek de persoon al uit het water te zijn geholpen en opgevangen in verpleeghuis De Riethoek.

De brandweer kon weinig meer doen en is retour kazerne gegaan. De ambulancemedewerkers hebben zich binnen ontfermd over het slachtoffer. Of deze is meegegaan naar het ziekenhuis is onbekend.

Hoe de persoon in het water terecht is gekomen is nog onduidelijk.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Remco F. Gerritsen

    Toen ik eindelijk, te laat dat wel, t.p. kwam (OvD en WO waren net weg), stond de ambulance er in ieder geval net. Maar ja, niet snel daarna hadden ze een A2 melding welke ze via de ambulance post reden. Geen idee of ze iemand hebben meegenomen, maar dacht wel ff t mentionen waard. OvD nog wel weten te zien (filmen). Is die ambulance uit Alphen nog t.p. geweest (zag op 112meldingen.nl hem ook gepiept staan)?

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten