Hoogte ass. ambu Tuinstraat Boskoop

Boskoop, 16 juli 2012
 

De brandweer van Boskoop en Alphen a/d Rijn werden vandaag gealarmeerd om de ambulance te assisteren met het horizontaal vervoeren van een patiënt aan de Tuinstraat in Boskoop. De brandweer ging met spoed ter plaatse.


Als eerste arriveerde de brandweer van Boskoop gevolgd door de ambulance. Toen de autoladder van Alphen a/d Rijn ter plaatse was en zich over een boom gewerkt had kon men de patiënt veilig naar beneden brengen. De patiënt is meegenomen naar het ziekenhuis voor controle en de brandweer kon retour kazerne.

Foto’s: Yorick Smid

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. petalo

    Ja goede inschatting van de medische hulp die in de woning was. Ik heb een ambu nodig en de patient kan niet via de trap naar beneden geen tijd verloren. Goede aktie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten