Drie zwaar gewonden bij brand op Schiphol-Rijk

Schiphol, 21 jul 2012

 

Bij werkzaamheden aan het elektra, in het gebouw van Renault Nederland op Schiphol-Rijk, zijn zaterdagochtend drie mensen ernstig gewond geraakt. Bij werkzaamheden in de elektra-ruimte ontstond na kortsluiting een steekvlam.

Na de kortsluiting ontstond er een brand, welke door de brandweer snel opgeschaald werd naar grote brand. De traumahelikopter uit Amsterdam werd ook opgeroepen voor de gewonden. Alle drie de slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer kon geruime tijd niet blussen omdat de stroom er nog op stond. De slachtoffers konden nog wel op eigenkracht onder een douche gaan staan bij een naast gelegen kantoor tot de ambulances ter plaatsen waren.

 

Fotografie: Daniel Van Straeten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten