Ongeval met beknelling A12 Waddinxveen

Waddinxveen, 21 juli 2012

Even na 2 uur ‘s middags is er een ongeval gebeurd op de A12 bij knooppunt Gouwe. Politie en ambulance-eenheden moesten erheen. Het ambulancepersoneel vroeg later de hulp in van de brandweer.

De brandweer van Zevenhuizen heeft geassisteerd bij het uit een voertuig halen van een persoon. Hoeveel personen er mee zijn genomen naar het ziekenhuis is onbekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Tijdens het ongeval waren twee van de vier rijstroken afgesloten en dat zorgde voor lange files vanuit Den Haag en Rotterdam.

Foto’s: Wim Slagers, Marco van Bemmel, Rob de Jong & Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten