Massale uitruk voor persoon te water Hillegom (Update)

Hillegom, 22 juli 2012

Zondagmorgen tegen acht uur werd groot alarm gegeven, inzake persoon te water. In het kanaal ter hoogte van de brug bij de Olympiaweg lag een man in het water. De brandweer van Hillegom (waaronder een duikteam) en Lisse zijn uitgerukt, evenals twee ambulances.

De duikers hebben de man uit het water gehaald. Maar de hulp voor hem kwam echter te laat. De politie heeft de omgeving ruim met linten afgezet.

Omdat het om een dodelijke afloop gaat, is het item later online geplaatst
Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg

Politiebericht: Een 80-jarige man uit Hillegom is zondagmorgen 22 juli om het leven gekomen. Zijn lichaam werd omstreeks 08.00 uur in het kanaal bij de Olympiaweg aangetroffen. Uit onderzoek is gebleken dat hij rond 06.00 uur in zijn scootmobiel was vertrokken naar het kanaal om daar een hengel uit te slaan. Zijn scootmobiel en hengel werden op de kant aangetroffen. De technische en tactische recherche hebben onderzoek gedaan en gaan ervan uit, dat hij onwel is geworden en te water is geraakt.Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten