Aanrijding tussen auto en fietser Burg. Van Reenensingel Gouda

Gouda, 24 juli 2012

Even voor 9 uur dinsdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser op de Burgemeester Van Reenensingel in Gouda. Naast politie en twee ambulances werd ook de traumahelikopter opgeroepen.

Nabij de kruising met de Ridder van Catsweg waren de twee verkeersdeelnemers hard met elkaar in botsing gekomen. Het ambulancepersoneel heeft snel de fietser weten te stabiliseren om vervolgens met spoed naar een ziekenhuis te vertrekken. De traumahelikopter is dan ook niet ter plaatse geweest. Verder waren er geen gewonden. De VOA is ter plaatse gekomen voor onderzoek. Op het moment van het ongeval werkten de verkeerslichten op het kruispunt niet.

Foto’s: Wim Slagers & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

4 Reacties

 1. Herrieman

  Zonder verkeerslichten weten heel veel mensen de regeltjes niet meer????????????

 2. Remco F. Gerritsen

  Gevaarlijk kruispunt als de stoplichten niet werken. Das hieruit wel vast te stellen.

 3. P

  Weet iemand hoe het met de fiester is afgelopen? Ik was getuige maar kan nergens achterhalen hoe het met het meisje is.

 4. R.

  Het is gelukkig heel goed met haar afgelopen. Na onderzoek mocht zij gelukkig naar huis.Met dank aan allen die snel en goed hulp geboden hebben!

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten