Brandweer Sassenheim reinigt wegdek

Sassenheim, 25 juli 2012

Om 11:05 uur werd de brandweer van Sassenheim ingeschakeld om op de Hoofdstraat t.h.v. Zandslootkade het wegdek schoon te maken. Er is sprake dat een vrachtauto frituurvet heeft opgehaald, dat is gaan lekken.

Verdere informatie ontbreekt nog op dit moment.

Verslag en foto’s: Robert van Voorst

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Robert van Voorst, fotograaf van 112HM.nl. Sinds 2008 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Sassenheim en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten