Brand in garagebox Van Limburg Stirumplaats Gouda

Gouda, 28 juli 2012

Aan het begin van de middag werd de Goudse brandweer gevraagd met spoed naar de Statensingel in deze plaats te komen voor een brand in een bijgebouw.

Ter plaatse bleek het dak van een garagebox in brand te staan welke gelegen is aan de Van Limburg Stirumplaats. De brandweer is op het dak geklommen en heeft met een straal hoge druk de brand geblust. De schade zal in kaart worden gebracht door Salvage. De oorzaak van de brand is bij ons niet bekend.

Foto’s: Marco van Bemmel, Wim Slagers & Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten