Buitenbrand Simon van Capelweg Noorden

Noorden, 28 juli 2012

Zaterdag laat in de avond werden de vrijwilligers van de Nieuwkoopse brandweer opgeroepen om met spoed naar de Simon van Capelweg te gaan voor een buitenbrand aldaar. Deze bleek voor 23.00 uur te zijn uitgebroken. Mogelijk is een houtstapel wat gebruikt werd bij een BBQ ondanks dat dat wel uitgemaakt was, opnieuw gaan smeulen.

Omstanders belden hierop de hulpdiensten en deze waren snel ter plaatse. De brandweer heeft deze houtstapel voldoende nageblust, ter voorkoming dat deze opnieuw vlam zou vatten. Alvorens politie en brandweer ter plaatse waren was er een behoorlijke rookontwikkeling gaande.

Omdat de houtstapel heel dicht in de buurt lag van een schuur werd om die reden op de hoogste prioriteit uitgerukt. Gelukkig viel het allemaal mee en na ruim een uur blussen kon de brandweer weer inpakken en retour keren naar de kazerne.

Foto’s: Don Sanne

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten