Mensen onwel na koolmonoxidevergiftiging Raadhuisweg Reeuwijk

Reeuwijk, 28 juli 2012

Op zaterdagavond werden twee mensen onwel in een pand aan de Raadhuisweg in Reeuwijk. De ambulancedienst ging hierop ter plaatse met twee voertuigen, maar ook de brandweer werd opgeroepen omdat het mogelijk om koolmonoxide (CO) zou gaan als oorzaak van de onwelwordingen.

Of de twee ook naar het ziekenhuis zijn vervoerd is onbekend. Ook de oorzaak van de CO-lekkage is onbekend.

Foto’s: Johan Boereboom

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten