112HM.nl nu ook op Facebook

Regio, 1 augustus 2012

Sinds deze week heeft 112HM.nl een Facebookpagina. Door ons “te liken” blijft iedereen op de hoogte van het laatste nieuws in de regio Hollands-Midden. Natuurlijk blijven wij ook gewoon te volgen via Twitter.

De 112HM-Facebook
De 112HM-Twitter

Daarnaast kunnen wij u met blijdschap mededelen, dat na wat procedures wij onze eigen domeinnaam 112hollandsmidden.nl weer hebben kunnen terugvorderen, wij zijn op deze naam dus weer optimaal te bereiken.

Met vriendelijke groet,

Het 112HM team

Dit bericht blijft voorlopig bovenaan de website staan, overig en nieuw nieuws is onder dit bericht te zien.

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten