Fietser aangereden op de Beeklaan Hillegom

Hillegom, 1 augustus 2012

De hulpdiensten kregen om ca 17:20 uur een bericht, dat een fietser was aangereden op de Beeklaan ter hoogte van de Zuider Leidsevaart. Op deze plaats zijn in het verleden al vaker fietsers aangereden.

Helaas staan er op de Beeklaan geen waarschuwingsborden! De fietsster (aanspreekbaar) is door de ambulance naar een ziekenhuis overgebracht. De politie zal verder onderzoek naar de aanleiding van deze aanrijding doen.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg
Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten