Grote brand in afvalverwerkingsbedrijf Voorhout

Voorhout, 1 augustus 2012

Vanavond rond zes uur ging het brandalarm af bij het afvalverwerkingsbedrijf aan de ‘s-Gravendamseweg in Voorhout. Later werd opgeschaald naar middel- en grote brand. De rook die vrijkwam was vrij beperkt.

Naast diverse brandweerkorpsen kwamen o.a. O.V.D., adviseur gevaarlijke stoffen en een communicatiemedewerkster ter plaatse. In het gebouw was een stortkuil waar de brand (men vermoedt door broei) was ontstaan. Deze kuil is met diverse stralen onder water gezet.
De ‘s-Gravendamseweg is door de politie in beide richtingen voor al het verkeer gesloten. Dit i.v.m. de dikke brandslang die over de weg loopt t.b.v. de waterwinning.

Verslag en foto’s: Eugene Wittenberg en laatste vier van Robert van Voorst
Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten