Melding winkelbrand MCD Driewegplein Gouda

Gouda, 1 augustus 2012

Na de loze brandmelding eerder deze nacht, werd brandweer Gouda zo’n vier uur later opnieuw gealarmeerd. Dit maal was de melding een gebouwbrand winkel aan het Driewegplein. Het zou hier gaan om de supermarkt MCD. Ter plaatse is de blusploeg samen met de bevelvoerder op onderzoek uit gegaan.

Al snel was ook de sleutelhouder van het pand aanwezig waarna men naar binnen kon. De winkel is van voor tot achter gecontroleerd met behulp van een warmtebeeldcamera, maar brand werd niet geconstateerd. Na overleg met de meldkamer kon de brandweer retour. Wat exact de reden is geweest van het alarmeren van de brandweer is voor ons onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten