Middelbrand Voorstraat Noordwijk


Noordwijk, 1 augustus 2012

Vanmiddag om 14:09 uur werd de brandweer van Noordwijk opgeroepen voor een middelbrand in een woning aan de Voorstraat in Noordwijk.

De brandweer moest een stormram gebruiken om binnen te kunnen komen. Daarna was de brand al snel onder controle. Later werd voor één van de brandweermannen nog een ambulance opgeroepen, vermoedelijk voor rookinhalering. De omgeving werd afgezet voor alle verkeer. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s : Gijsbert van der Niet en Menno Plug. Laatste twee foto’s: Eugene Wittenberg

 

 


 
 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten