Opnieuw wordt een vuurkorf aangezien voor brand Mr. D.J. van Heusdestraat Gouda

Gouda, 1 augustus 2012

Rond 2 uur ‘s nachts werd de Goudse brandweer naar de Mr. D.J. van Heusdestraat gestuurd vanwege een mogelijke schuurbrand.

Na een korte zoektocht werd de oorzaak gevonden, welke hetzelfde bleek te zijn als afgelopen zondag in Nieuwerkerk a/d IJssel: een vuurkorf. Hierop kon men snel weer inpakken en terug naar de kazerne.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

3 Reacties

 1. Remco F. Gerritsen

  Rook toen ik even naast de brandweer stond wel een erg scherpte brandlucht.

  Maar goed, gelukkig was het verder niks en kon de brandweer snel weer terug na de post, al hebben ze niet verder lang kunnen slapen duidelijk.

  Mooie foto’s.

 2. Taco

  Uhm. das balen, maar is het niet vuurkorf ipv vuurkurf?

  Verder is het echt een topsite.

  Grtz

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten