Scooterrijder komt om na botsing met verkeerspaaltje Noordwijk

Noordwijk, 1 augustus 2012

Vanochtend rond half elf is een scooterrijder op een rood/wit paaltje gebotst op het fietspad van de Van de Mortelstraat in Noordwijk. Of hij eerder onwel geworden is, of het paaltje niet heeft gezien, is nog onbekend.

De ambulancedienst was met twee ambulances uitgerukt en ook het mobiel medisch team werd vanuit Amsterdam ingevlogen met de traumaheli (Lifeliner 1). De omgeving van het ongeval is door de politie met linten afgezet.
De Gemeente Noordwijk mag zich afvragen of dit soort verkeerspaaltjes niet overbodig zijn.

Vanwege de ernst van het voorval is het item zes uur later geplaatst.
Verslag: Eugene Wittenberg
Foto’s: Eugene Wittenberg & Menno Plug

Politiebericht:Een 53-jarige scooterrijder uit Noordwijk is woensdag 1 augustus overleden na een eenzijdig verkeersongeval op de Van de Mortelstraat. Vermoedelijk is de man rond 10.30 uur onwel geworden, waarna hij tegen een paaltje op het fietspad reed. Door de klap kwam de man hard op het wegdek terecht en raakte buiten kennis. Politieagenten zijn direct begonnen met reanimeren. Kort daarop nam ambulancepersoneel de reanimatie over. Ook is de traumahelikopter ter plaatse geweest. Alle pogingen om het leven van de man te redden mochten niet baten. Hij overleed ter plaatse.
 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten