Aanrijding Schoonhovenseweg – N207 Stolwijk

Stolwijk, 2 augustus 2012

Aan het eind van de middag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen op de Schoonhovenseweg (N207) in Stolwijk.

Ter hoogte van de Gouderakse Tiendweg waren 2 auto’s met elkaar in botsing gekomen. De inzittende van beide auto’s waren niet gewond. Wel is een politiemotor ter plaatse gekomen ter assistentie. De schade aan de voertuigen was aanzienlijk maar na ongeveer drie kwartier konden beide voertuigen op eigen kracht hun reis voortzetten.

Foto’s: Marco van Bemmel

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Marco van Bemmel. Sinds 2011 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Voornamelijk ben ik te vinden in de regio Krimpenerwaard. Daarnaast ben ik ook regelmatig te vinden in Gouda en omstreken. Vragen m.b.t. 112HM of iets van mij weten of heeft u mij nodig, mail mij gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten