Buitenbrand Hitlandselaan Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 2 augustus 2012

Brandweer en politie werden op donderdagavond verzocht om naar de ‘s Gravenweg te gaan voor een buitenbrand.

Na een flinke zoektocht werd de brand gevonden. De politie heeft met een schep en wat water de brand grotendeels geblust, waarna de brandweer de brand afgeblust heeft met een straal hoge druk.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten