Kalf gaat stukje zwemmen Leidsevaart Noordwijk

Noordwijk, 3 augustus 2012

De tankautospuit en autoladder van brandweer Noordwijk werden vandaag gealarmeerd voor een kalf te water aan de Leidsevaart in deze plaats. De autoladder werd meegestuurd omdat men anders niet aan de overkant van het water kon komen.

Ter plaatse lag er inderdaad een kalf in het water. Deze was alleen niet van plan de hulp van de brandweer af te wachten. Onder toeziend oog van zijn familie is het kalf een stuk gaan zwemmen waarna hij zelf een plek vond om op de kant te klimmen. Dit lukte waarna de brandweer onverrichte zaken retour kazerne kon.

Foto’s: Menno Plug

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Menno Plug. Ik ben woonachtig in Noordwijk en fotografeer in de regio Duin & Bollenstreek. Ik ben geboren in 1997 en fotografeer sinds 2010 de incidenten in de regio. Sinds 2012 fotografeer ik voor 112HM en doe dit met veel plezier. Ik fotografeer met de Canon EOS 70D met de originele canon lens 18-135mm. Ook heb ik een Canon EOS 500D met een 18-55mm lens. Wilt u nog iets van mij weten, heeft u mij nodig, of wilt u als hulpverlener en/of betrokkene een foto hebben? Mail gerust of mention mij op Twitter.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten