Ongeval Provincialeweg N207 bij Rijnsaterwoude

Rijnsaterwoude, 3 augustus 2012

Bij een ongeval op de Provincialeweg N207 ter hoogte van Rijnsaterwoude, gemeenste Kaag en Braassem zijn deze middag drie auto’s flink beschadigd geraakt. Een lesauto ging door nog onbekende reden in de remmen waarna de twee voertuigen die erachter reden er op klapte.

In eerste instantie leek er geen letsel, maar er waren ook enkele kinderen bij betrokken, uit eindelijk is voor hun toch een ambulance gealarmeerd. Of er ook iemand is afgevoerd naar het ziekenhuis is onbekend.

Een berger heeft de voertuigen meegenomen, de N207 was ten tijde van het ongeval in beide richtingen afgesloten, verkeer werd omgeleid door Rijnsaterwoude zelf.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten