Buitenbrand blijkt mooi vreugdenvuur Doortocht Bodegraven

Bodegraven, 3 augustus 2012

De brandweer van Bodegraven werd vanavond gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Doortocht bij het bedrijf Unique. Ter plaatse was vanaf de weg al te zien hoe achter het rijtje bedrijven iets goed lag te branden, de BBD had dat ook gezien en de brandweer gewaarschuwd.

Echter bleek het te gaan om een groep jongeren die een vreugdevuur had gemaakt, zij gaven aan dat zij hier een vergunning voor hadden. Omdat de jongens goed hadden opgelet waar- en hoe zij dat vuur hadden gemaakt en er geen gevaar bestond voor naastgelegen goederen en gebouwen mocht het in overleg met de meldkamer aan blijven. De brandweer ging dan ook onverrichter zaken retour kazerne. De politie is later nog ter plaatse geweest om het verhaal van de jongens te controleren.

Foto’s: Rens de Haan

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Remco F. Gerritsen

    Zo, rond deze tijd van het jaar (regen/geen oud en nieuw/andere festiviteiten) een vreugdevuur, zie je niet vaak. :O Wel leuk dat het gewoon kon/mag voor die jeugd:)

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten