Aanrijding tussen auto en fietser Noordkade Waddinxveen

Waddinxveen, 5 augustus 2012

Op zondagmiddag kwam er een melding binnen van een aanrijding tussen een auto en een fietser. Dit zou gebeurd zijn op de Noordkade in Waddinxveen.

De fietser, welke minderjarig bleek te zijn, is onderzocht in de ambulance, maar de verwondingen vielen mee. Hij hoefde daarom ook niet mee naar het ziekenhuis, maar hij werd wel door de ambulance thuisgebracht. Zijn vriendjes namen op hun beurt de licht beschadigde fiets mee. Uiteindelijk kon de zaak worden afgedaan met het invullen van het schadeformulier.

Foto’s: Rob de Jong

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten