Inbraakalarm bij C1000 Vuurdoornlaan Gouda

Gouda, 5 augustus 2012

Op zondagochtend kreeg de politie een inbraakalarm bij supermarkt C1000 aan de Vuurdoornlaan in Gouda. Agenten gingen ter plaatse voor onderzoek en verzochten o.a. hulp van de brandweer.

Het zou mogelijk om het dak gaan, daarom werd de autoladder ingezet voor een eerste controle. Daarna is men het dak opgegaan, maar er werd echter niks aangetroffen wat recent zou zijn. Ook op camerabeelden was niks te zien. Hierop kon de politie, en daarvoor de brandweer al, weer vertrekken.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten