Omgevallen hek zorgt voor overlast Kleiweg en wateroverlast Gouda

Gouda, 5 augustus 2012

Na veel meldingen van wateroverlast in en rond Gouda kwam er ook nog een melding van een stormoverlast aan de Kleiweg t.h.v. de C&A. Politie en brandweer kwamen ter plaatse.

Bij de betreffende winkel, die momenteel verbouwd wordt, was het hekwerk om een steiger heen omver gevallen. Met gebundelde krachten van politie en brandweer werd het hekwerk weer overeind gezet. Hierop kon iedereen retour.

Eerder al was er een melding van een wateroverlast op de Herenstraat, de brandweer hoefde hier niet veel te doen, maar wel een aantal foto’s ervan.

Foto’s stormoverlast: Rob de Jong
Foto’s wateroverlast: Wim Slagers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten