MMT inzet en hoogte assistentie Van Baerlestraat Gouda

Gouda, 6 augustus 2012

Op maandagochtend kwam er bij de hulpdiensten een melding binnen dat er iemand gevallen zou zijn aan de Van Baerlestraat. Vanwege de ernst werd ook gelijk de traumahelikopter ter assistentie meegestuurd.

Tevens moest de brandweer komen helpen: de gewonde persoon moest van de eerste verdieping naar de begane grond worden verplaatst. Daarna is de persoon per ambulance, maar wel onder begeleiding van de trauma-arts en drie motoren, naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Wat er zich precies heeft afgespeeld en over de aard van de verwondingen is bij ons niks bekend. De traumahelikopter stond op het voetbalveld van ONA.

Vanwege de ernst van de situatie is het bericht later online gezet
Foto’s: Jasper van Reenen & Rob de Jong
Video: Rob de Jong

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten