Auto tegen boom, Oostkanaalweg – N207 Aarlanderveen

Aarlanderveen, 7 augustus 2012.

Op de Oostkanaalweg (N207) bij Alphen a/d Rijn heeft zich dinsdagmiddag rond 15.50 uur een eenzijdig ongeval voorgedaan. Door (nog) onbekende oorzaak raakte een personenauto van de weg in de rijrichting van Alphen naar Amsterdam. Hij belandde in een talud en raakte daarbij een boom.

De bestuurder van de auto is nagekeken in de ambulance, maar hoefde voor zover bekend niet mee naar het ziekenhuis. Op de plaats van het ongeval was de weg gedeeltelijk afgesloten en moest al het doorgaande verkeer over één rijbaan worden geleid.

Foto’s: Don Sanne

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten