Bromfietser gewond na aanrijding met auto in Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep 7 augustus 2012
Op de kruising van de IJweg met de Laan van Loevestein in Nieuw-Vennep is dinsdagavond een persoon op een brommer aangereden door een automobiliste. De man is vol tegen de voorruit geklapt en lag daarna op de grond.
 De politie en Ambulance waren snel ter plaatse en hebben met elkaar de bromfietser gestabiliseerd. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Omdat het niet duidelijk is hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren heeft de VOA een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Wel is duidelijk dat het hier om een voorrangsfout gaat  De toegangsweg naar de Laan van Loevestein is gedurende het onderzoek afgesloten geweest.
Fotografie: Daniel van Straeten

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten