Problemen met electrakabels tramlijn 17 Den Haag

Den Haag, 7 augustus 2012

Dinsdagmorgen om 12:35 uur werden politie en brandweer van Den Haag naar de Zoutmanstraat gestuurd. Hier waren problemen met de electraleiding van tramlijn 17 ontstaan, wat voor passanten gevaar opleverde.

Vanwege de loszittende leiding werd het gedeelte van de Zoutmanstraat tussen de Piet Heinstraat en de Elandstraat door de politie geheel afgezet met linten. Na zo’n anderhalf uur waren de problemen verholpen en kon de afzetting opgeheven worden.

Verslag en foto’s: Eugene WittenbergOver de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten