Wateroverlast Westerkade Gouda

Gouda, 7 augustus 2012

Op de Westerkade in Gouda werd door bewoners wateroverlast geconstateerd in de woningen. Hierop werd de brandweer gealarmeerd.

Ter plaatse stonden de kruipluiken van een aantal huizen onderwater. Dit is gebeurd door een onbekende reden. Ook was er erg veel grondwater ontstaan, waardoor de stoeptegels onder een auto in die straat waren weggezakt. De brandweer heeft doormiddel van twee pompen de kruipluiken zover als mogelijk leeg gepompt en zal het waterbedrijf in kennis worden gesteld. De brandweer is ruim twee uur bezig geweest met deze klus.

Foto’s: Michael de Man & Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten