Massale zoekactie door hulpdiensten naar vermist kind Utrechtse Jaagpad Leiden

Leiden, 7 augustus 2012

Op dinsdagavond werd de politie in Leiden gebeld door een verontruste man: zijn drie-jarige zoon werd vermist. De politie begon een zoekactie en ook de brandweer werd ingezet met duikers.

Door de brandweer werd opgeschaald naar “groot duikalarm”, waarop meerdere duikteams werden opgeroepen. De politie zocht samen met buurtgenoten in de wijk, terwijl een helikopter vanuit lucht assisteerde. Na geruime tijd kon de zoekactie echter worden afgeblazen, het jongetje was in de kast gaan slapen.

Politiebericht:

Een vermist drie jarig jongetje is dinsdagavond 7 augustus, na een vermissing van ongeveer vier uur, teruggevonden in een kast in zijn ouderlijk huis.

Rond 21.10 uur kwam bij de politie de melding binnen dat op het Utrechtse Jaagpad in Leiden een drie jarig jongetje vermist was. Zijn vader had hem eerder die avond op bed gelegd, maar trof hem later hier niet aan. Toen het jongetje ook bij het doorzoeken van zijn woning niet werd gevonden, werd de politie ingeschakeld. De buurt werd uitgekamd door een grote hoeveelheid politiemensen en buurtbewoners. Vanuit de lucht werden zij bijgestaan door een politiehelikopter, terwijl in het water duikers van de brandweer actief waren. Om 22.15 uur kwam het bericht dat de jongen terecht was. Hij bleek zich te hebben verstopt in de kast in de slaapkamer van zijn ouders.De politie dankt alle burgers voor hun hulp bij het zoeken. De man die zijn boot beschikbaar stelde om te zoeken op het water, wordt verzocht nog even contact op te nemen met de politie.

Foto’s: Kacper Keller & Luc van Vliet

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten