Auto te water Nieuwe Broekweg Gouda

Gouda, 10 augustus 2012

Rond de klok van half 5 werden brandweer, politie en ambulance  gealarmeerd voor een auto te water op de Tweede Moordrechtse Tiendeweg in Gouda, maar het bleek om de Nieuwe Broekweg te gaan.

De hulpdiensten sloegen groot alarm en ook werd de traumahelikopter ter plaatse gevraagd. Deze mocht echter al snel terug keren toen bleek dat de inzittende van de auto al op de kant stonden. De brandweer heeft de auto vast gemaakt aan een touw en wat spullen van de inzittende uit de auto gehaald. De brandweer kon hierna retour naar de kazerne. Hoe de auto te water is gekomen is onbekend.

Foto’s: Davey en Michael de Man & Wim Slagers

Video: Michael de Man

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

7 Reacties

 1. Anoniem

  Frans, deze dijk is breed genoeg, als op een normale manier gebruik gemaakt wordt van passeervakken én men zich aan de maximumsnelheid (60km/h) houdt. Het is een relatief drukke fietsroute, dus het lijkt me niet wenselijk dat daar harder dan 60 gereden wordt (gebeurt wel heel veel) en dat werk je wel in de hand met een verbreding.

 2. Arie Pronk

  Prima werk van Brandweer, Politie en Ambulancepersoneel.
  Niets werd aan het toeval overgelaten.

  De weg niet verbreden, dan wordt er nog harder gereden.
  Als iedereen zich aan de snelheid houdt zal dit niet zo snel gebeuren.
  Dus een paar flinke drempels in de weg zou wellicht helpen.

 3. sonnetje

  en wat dacht je van de alcohol die er gedronken word en dan gewoon rijden mijn kind moet daar ook overheen fietsen ik vind het levensgevaarlijk die weg en ik vind 60 km veel en veel te hard vooral voor de kinderen daar.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten