Paard te water 2e Tochtweg Nieuwerkerk aan den IJssel

Nieuwerkerk aan den IJssel, 11 augustus 2012

In Nieuwerkerk aan den IJssel lag op zaterdagochtend een paard in de sloot bij een manege langs de 2e Tochtweg. Hiervoor werd de brandweer gebeld.

Het dier is door middel van brandweerslangen om zijn benen het water uit getrokken door de brandweer. Hierna konden zij retour naar de kazerne.

Foto’s: Michael de Man

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

3 Reacties

 1. Liza

  hallo, ik heb een vraagje.
  Had het paard iets want hij is van mij en staat op de manege.
  Ik ben nu met vakantie naar marokko maar hij is wel van mij.

 2. Frans

  Dag Liza,

  Dat zul je aan de manege zelf moeten vragen. Brandweer werd besteld om te assisteren bij het uit het water halen van het paard. Hier kunnen ze je er hoogstwaarschijnlijk niets over vertellen.

  Groet,

  Frans

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten