Containerbrand Sportlaan Gouda

Gouda, 12 augustus 2012

De Goudse brandweer werd van zaterdag op zondag nacht gealarmeerd voor een containerbrand aan de Sportlaan. Ook de politie werd gealarmeerd en was snel ter plaatse, het klusje was dan met een brandblusser al snel geklaard.

De brandweer mocht achter wegen blijven en de politie ging retour.

Wel zal er gekeken worden wat of wie verantwoordelijk is voor deze brand. In één week tijd zijn er al drie brandstichtingen geweest op de Sportlaan e.o. Eerst ging een chemisch toilet in vlammen op, daarna een poging brandstichting in een leegstaand flatgebouw en nu moest een GFT bak het ontgelden.

Foto’s: Rens de Haan

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rens de Haan, voormalig fotograaf en eigenaar van 112HM.nl. Sinds 2010 was ik actief voor 112HM en heb in 2014 het beheerder zijn op mij genomen. Het fotograferen van hulpdiensten deed ik sinds 2004. In 2016 heb ik mijn taak als beheerder uit besteed aan een daarvoor samengestelde redactie groep. De groep, bestaande uit: Rob de Jong, Marco van Bemmel, Lars van der Toorn & Jasper van Reenen, heeft de dagelijkse leiding in het reilen en zeilen van de website. Ik fotografeerde met de Nikon D7200 + Nikkor 18-300 en de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Eind 2017 heb ik het fotograferen naast mij neer gelegd. Ik ben een nieuwe uitdaging aangegaan en leg na bijna 14 jaar mijn camera aan de kant. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail dan gerust het redactieteam op info@112hm.nl en deze zullen de mail naar mij doorsturen indien nodig!

Gerelateerde berichten

1 Reactie

  1. Remco F. Gerritsen

    Begint wel erg opvallend te worden dat er zoveel branden zijn. Verbaast me eigenlijk nog dat die flats overeind staan.

    Kijken of het bij 3 blijft. Pyromaantjes actief?

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten