Middelbrand bij boot in brand Meije Bodegraven

Bodegraven, 12 augustus 2012

Even na half 3 ‘s nachts werden de brandweer van Zwammerdam en de OVD opgeroepen voor boot in brand aan de Meije in Bodegraven. Ruim een minuut later werd er opgeschaald naar middelbrand en moest ook de plaatselijke brandweer uitrukken.

Al snel bleek het mee te vallen en de OVD hoefde al niet meer ter plaatse te komen. In een bootje achter een woning was brand ontstaan in de buitenboordmotor. De brandweer had het dan ook snel onder controle met een straal hoge druk. Daarna konden de brandweerlieden en de politie terug naar hun posten. De oorzaak van de brand is onbekend.

Foto’s: Rob de Jong

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo, Ik ben Rob de Jong, fotograaf en redactielid van 112HM.nl. Sinds 2009 ben ik actief voor 112HM. Ik woon in Waddinxveen en ben met fotograferen dan ook actief in deze regio. Ik fotografeer met de Nikon D5100 + Tamron 18-270. Ik wens u een prettig verblijf op de website van 112HM en mocht u vragen of opmerkingen hebben, mail mij dan gerust!

Gerelateerde berichten

2 Reacties

  1. Remco F. Gerritsen

    Zelf nog de OvD met spoed zien wegrijden. EN na enige tijd ook weer terug zien komen. Gelukkig vielt t verder mee.

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten