Hoogte assistentie ambu Bertha van Moerdregtpad Moordrecht

Moordrecht, 13 augustus 2012

Rond zes uur vanavond werd er een ambulance gealarmeerd voor een gezondheids melding aan de Bertha van Moerdregtpad in Moordrecht. Ongeveer twintig minuten later werd ook de Moordrechtse en de Goudse brandweer gealarmeerd voor een hoogt assistentie op dit adres.

Ter plaatse moesten de brandweerlieden een compleet raam verwijderen om het slachtoffer naar buiten te kunnen brengen. Na dat gebeurd was kon het slachtoffer veilig met de autoladder naar beneden worden gebracht waarna het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis is gebracht.

Foto’s: Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over de Auteur

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten